We gebruiken cookies voor analyse en statistieken. Door deze site te gebruiken ga je hiermee akkoord.

Al tekenend: anders kijken naar kunst

26-09-2020 — 27-09-2020
10:00 — 17:00

CODA Museum

Al tekenend: anders kijken naar kunst

Voor alle leeftijden

Kijken met je ogen en je handen zonder kunst aan te raken! Door te tekenen gebruik je verschillende zintuigen en kijk je beter of op een andere manier naar kunst. Wat zie je nu anders aan de werken in de tentoonstellingen binnen CODA museum? Laat je je verrassen door de beeldhouwkunst van Tirzo Martha in Het huis dat nooit af is, ga je op onderzoek uit in Fervente verzamelaars, kijk je door de ogen van de kunstenaars naar de Veluwe in Van heide en verre, laat je je inspireren door het werk en het maakproces van Onno Boekhoudt of laat je je verrassen door de jungle van Couzijn van Leeuwen in CODA Junior? CODA biedt volop kijk-inspiratie waardoor je al tekenend anders leert kijken naar kunst. Wil je graag een inspiratiebron zijn voor anderen dan kun je je tekening achterlaten op de tekenwand in CODA atelier.  

Deze workshop is toegankelijk met een toegangsbewijs voor CODA Museum.

In verband met de COVID-19 maatregelen is het noodzakelijk om je vooraf aan te melden. Op de dag zelf is er beperkt vrije inloop.

Aanmelden

Vanaf zaterdag 25 september is een nieuw coronaprotocol van kracht. Dat heeft gevolgen voor je bezoek aan en deelname aan activiteiten in CODA en Gigant. Lees meer.

Al tekenend: anders kijken naar kunst

26-09-2020 — 27-09-2020
10:00 — 17:00

Vosselmanstraat

Vosselmanstraat 299 7311 CL Apeldoorn