We gebruiken cookies voor analyse en statistieken. Door deze site te gebruiken ga je hiermee akkoord.

CODA – Paper Art

— 09-01-2022

CODA

CODA – Paper Art

Voor alle leeftijden

CODA Paper Art toont om het jaar papierkunst variƫrend van kleine kunstwerken, objecten en sieraden tot levensgrote installaties. Met deze tiende editie brengt CODA Museum in Apeldoorn het werk van 49 kunstenaars uit binnen- en buitenland samen.

Intrigerend en imposant, dynamisch en kleurrijk of juist sober en ingetogen, delicaat en ontroerend. Geknipt, gevouwen, gescheurd, geplakt, gerecycled, bewerkt, beschilderd, versneden en verlijmd. CODA Paper Art toont papierkunst in de volle breedte. Waar sommige kunstenaars een maatschappelijk of actueel thema belichten, vertellen anderen met hun werk een (materiaal)technisch verhaal of belichten ze het ambachtelijke van papierkunst. De tentoonstelling laat zien hoeveel verschillende perspectieven en dimensies er zijn, hoe grenzen worden verlegd en hoe nieuwe technieken en digitalisering door de makers ingezet worden om hun werk te realiseren. 

Naast de Paper Art werken is er een uitgebreid programma met activiteiten in CODA, buiten en online. Denk aan Tour de Papier en de podcastserie Paper Talk. Alle informatie vind je op de website van CODA.
https://www.coda-apeldoorn.nl/nl/agenda/coda-paper-art-2021

Locatie: CODA

Datum: t/m 9 januari 2022
Tijd: openingstijden CODA

CODA – Paper Art

— 09-01-2022

Vosselmanstraat

Vosselmanstraat 299 7311 CL Apeldoorn